Цю шарлотку з ’їдають завжди.Смачний рецепт шарлотки з гарбузом

Сьогодні ми з вами будемо готувати не зовсім звичайну шарлотку, а саме шарлотку з гарбузом. Смачна та ніжна, ароматна та соковита шарлотка з гарбузом готується дуже легко та швидко, а з’їдається ще швидше. Спробуйте!

Шарлотка з гарбузом – інгредієнти

  • Гарбуз – 100 г
  • Яйця – 3 штуки
  • Цукор – 0,5 склянки
  • Горіхи волоські (мелені) – 2 ст.л.
  • Борошно – 1 склянка
  • Розпушувач – 18 г
  • Олія – 5 ст.л.

Шарлотка з гарбузом – приготування

Яйця збити з цукром в пишну піну. Додати олію та горіхи. Горіхи можна змолоти на м’ясорубці чи подрібнити блендером.

Всипати борошно і розпушувач, злегка збити. Гарбуз очистити і нарізати маленькими кубиками.

Форму змастити олією і викласти тісто, розрівняти ложкою. Відправляємо пиріг в духовку розігріту до 180 градусів на 30-40 хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною паличкою.

Смачного!