Цю шарлотку з ’їдають завжди.Смачний рецепт шарлотки з гарбузом
Сьогодні ми з вами будемо готувати не зовсім звичайну шарлотку, а саме шарлотку з гарбузом. Смачна та ніжна, ароматна та соковита шарлотка з гарбузом готується дуже легко та швидко, а з’їдається ще швидше. Спробуйте!
Шарлотка з гарбузом – інгредієнти
- Гарбуз – 100 г
- Яйця – 3 штуки
- Цукор – 0,5 склянки
- Горіхи волоські (мелені) – 2 ст.л.
- Борошно – 1 склянка
- Розпушувач – 18 г
- Олія – 5 ст.л.
Шарлотка з гарбузом – приготування
Яйця збити з цукром в пишну піну. Додати олію та горіхи. Горіхи можна змолоти на м’ясорубці чи подрібнити блендером.
Всипати борошно і розпушувач, злегка збити. Гарбуз очистити і нарізати маленькими кубиками.
Форму змастити олією і викласти тісто, розрівняти ложкою. Відправляємо пиріг в духовку розігріту до 180 градусів на 30-40 хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною паличкою.
Смачного!