Торт снікерс нашвидкоруч. Ні духовка ні печево вам вам не знадобиться
Якщо зовсім немає часу!
Тортик, який готується блискавично і так само швидко з’їдається — смачний Снікерс. Він і справді нагадує відомий шоколадний батончик. Його плюс у тому, що для його приготування навіть не потрібно включати духовку і потім довго просочувати. За пів години в холодильнику торт уже можна дегустувати!
Інгредієнти для коржа:
- Борошно пшеничне — 220 гр. (11 ст. л. без гірки);
- Какао-порошок — 30 гр. (2 ст. л. з гіркою);
- Розпушувач — 2 ч. л. (10 гр.);
- Цукор — 120 гр. (6 ст. л. без гірки);
- Рослинна олія — 100 мл (0,5 склянки);
- Вода тепла — 300 мл (1,5 склянки).
Для глазурі:
- Арахіс смажений — 100 гр.;
- Шоколад чорний або молочний (за смаком) — 2 плитки (160-180 гр.);
- Рослинна олія — 2 ст. л. (30 гр.).
Приготування:
З просіяного борошна, какао, розпушувача, цукру, олії та теплої води замісіть рідке тісто.
Перелийте у скляну форму для мікрохвильової печі, вистелену пергаментним папером. Готуйте на потужності 800 Вт від 4 до 8 хвилин (перевіряйте зубочисткою). Готовий корж вийміть із форми.
Смажений арахіс крупно наріжте.
Розтопіть дві плитки шоколаду. Змішайте з арахісом, додайте олію. Глазур розподіліть рівномірно на поверхні коржа. Віжправте у холодильник на пів години, щоб вона застигла.
Готовий тортик дуже простий, але такий смачний! Обов’язково спробуйте приготувати.