Готую такі сирні пампухи на Різдво кожного року. Гості завжди з’їдають всі. А рецепт дуже простий

Ці смачні та апетитні сирні пончики можна приготувати швидко та без зайвих труднощів. Вони обов’язково стануть улюбленими в кожній родині, адже рецепт передавалася в нашій сім’ї від матері до доньки.

Інгредієнти:

  • 250 г пшеничного борошна
  • 300 г сиру
  • 5 ст. ложок цукру
  • 2 яйця
  • 1/2 ч. ложки солі
  • 1/2 ч. ложки соди
  • 1 ч. ложка оцту 9%
  • трохи ваніліну
  • цукрова пудра для посипки
  • рослинна олія для смаження

Приготування:

У великій мисці збийте яйця з цукром до отримання однорідної суміші.

Додайте сир і ретельно збийте блендером до гладкої текстури.

Введіть сіль і ванілін. В гасену соду (потрібно додати оцет) змішайте і додайте до маси.

Просійте борошно і поступово додавайте до суміші. Замісіть еластичне тісто.

З готового тіста сформуйте ковбаски та наріжте їх на рівні частини. З кожного шматочка зробіть кульки розміром з волоський горіх.

Нагрійте рослинну олію в каструлі і смажте пончики до золотистої скоринки.

Витягніть готові пончики на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.

Посипте готові пончики цукровою пудрою.

Смачного!

You cannot copy content of this page