Дуже ніжні курячі шлуночки по бабусиному рецепту у мультиварці

Курячі шлуночки в мультиварці – економний та швидкий рецепт. Шлуночки в мультиварці виходять ніжними, просто тануть у роті, а завдяки поєднанню з овочами та спеціями ще й неймовірно смачними.

Приготування курячих шлуночків у мультиварці – справа дуже проста, продукти дуже економні, а результат потішить усю родину.

Більше цікавих рецептів для приготування других страв у мультиварці.

Курячі шлуночки в мультиварці – інгредієнти

  • Шлуночки – 500 г.
  • Цибуля – 1 штука.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Перець болгарський – 1 /2 шт.
  • Помідор – 1 штука.
  • Сметана – 1 ст.л.
  • Томатна паста – 1 ст.л.
  • Борошно – 1 ст.л. (з горбком).
  • Зелень.
  • Сіль, перець.
  • Лавровий лист.
  • Олія.

Пропонуємо також ознайомитися з рецептом приготування Тушкованої печінки (в мультиварці).

Курячі шлуночки в мультиварці – рецепт приготування

Цибулю ріжемо улюбленими часточками. На тертці тремо моркву.

Ріжемо кубиком помідор, болгарський перець – смужкою, дрібно січемо часник та зелень.

В мультиварку наливаємо олію, вмикаємо режим «Смаження», висипаємо цибулю та моркву. Обсмажуємо 7-8 хвилин. Додаємо часник.

Додаємо шлунки, просмажуємо 5 хвилин, помішуючи, вливаємо соєвий соус, додаємо перець та помідор, вимішуємо.

За 2-3 хвилини додаємо томатну пасту, сметану та борошно, все добре вимішуємо.

Солимо, перчимо, додаємо лавровий лист та зелень. Ще раз вимішуємо. Накриваємо кришкою.

Вибираємо режим «Тушкування» 40-50 хвилин.

Випічку, другі страви та інші цікаві рецепти для приготування у мультиварці.

Смачного!