Дуже ніжні курячі шлуночки по бабусиному рецепту у мультиварці
Курячі шлуночки в мультиварці – економний та швидкий рецепт. Шлуночки в мультиварці виходять ніжними, просто тануть у роті, а завдяки поєднанню з овочами та спеціями ще й неймовірно смачними.
Приготування курячих шлуночків у мультиварці – справа дуже проста, продукти дуже економні, а результат потішить усю родину.
Більше цікавих рецептів для приготування других страв у мультиварці.
Курячі шлуночки в мультиварці – інгредієнти
- Шлуночки – 500 г.
- Цибуля – 1 штука.
- Часник – 2 зубчики.
- Перець болгарський – 1 /2 шт.
- Помідор – 1 штука.
- Сметана – 1 ст.л.
- Томатна паста – 1 ст.л.
- Борошно – 1 ст.л. (з горбком).
- Зелень.
- Сіль, перець.
- Лавровий лист.
- Олія.
Пропонуємо також ознайомитися з рецептом приготування Тушкованої печінки (в мультиварці).
Курячі шлуночки в мультиварці – рецепт приготування
Цибулю ріжемо улюбленими часточками. На тертці тремо моркву.
Ріжемо кубиком помідор, болгарський перець – смужкою, дрібно січемо часник та зелень.
В мультиварку наливаємо олію, вмикаємо режим «Смаження», висипаємо цибулю та моркву. Обсмажуємо 7-8 хвилин. Додаємо часник.
Додаємо шлунки, просмажуємо 5 хвилин, помішуючи, вливаємо соєвий соус, додаємо перець та помідор, вимішуємо.
За 2-3 хвилини додаємо томатну пасту, сметану та борошно, все добре вимішуємо.
Солимо, перчимо, додаємо лавровий лист та зелень. Ще раз вимішуємо. Накриваємо кришкою.
Вибираємо режим «Тушкування» 40-50 хвилин.
Випічку, другі страви та інші цікаві рецепти для приготування у мультиварці.
Смачного!