Часник із різними добавками на зиму. Ці заготовки завжди смакують усім

З такою добавкою їжа стане ще ароматнішою та смачнішою.

Існує чимало способів заготівлі часнику на зиму. Один із найпростіших і зручніших — заморожування часнику пластами. Часник, заготовлений таким чином, дуже зручно використовувати при приготуванні різних страв. Найголовніше це те, що процес заготівлі дуже простий і нетрудомісткий. З такою добавкою їжа стане ще ароматнішою та смачнішою.

Інгредієнти:

  • часник — 2 кг;
  • подрібнений кріп та петрушка — 2 ст.л;
  • мелена паприка — 2 ст.л.

Приготування:

Подрібніть очищений часник занурювальним блендером до маси однорідної консистенції. Розділіть готове пюре на 3 рівні частини.

До однієї частини додайте подрібнену зелень, до другої — мелену паприку, третину часникового пюре залиште без добавок.

Перекладіть часникову масу в поліетиленові пакети та сформуйте пласт завтовшки близько 1 см.

Помістіть часникову масу в морозильну камеру на кілька годин. Дістаньте заморожені пласти із пакетів і наріжте на шматочки бажаного розміру.

Для зберігання часнику найзручніше використовувати герметичні контейнери