Торт снікерс нашвидкоруч. Ні духовка ні печево вам вам не знадобиться

Якщо зовсім немає часу!

Тортик, який готується блискавично і так само швидко з’їдається — смачний Снікерс. Він і справді нагадує відомий шоколадний батончик. Його плюс у тому, що для його приготування навіть не потрібно включати духовку і потім довго просочувати. За пів години в холодильнику торт уже можна дегустувати!

Інгредієнти для коржа:

  • Борошно пшеничне — 220 гр. (11 ст. л. без гірки);
  • Какао-порошок — 30 гр. (2 ст. л. з гіркою);
  • Розпушувач — 2 ч. л. (10 гр.);
  • Цукор — 120 гр. (6 ст. л. без гірки);
  • Рослинна олія — 100 мл (0,5 склянки);
  • Вода тепла — 300 мл (1,5 склянки).

Для глазурі:

  • Арахіс смажений — 100 гр.;
  • Шоколад чорний або молочний (за смаком) — 2 плитки (160-180 гр.);
  • Рослинна олія — 2 ст. л. (30 гр.).

Приготування:

З просіяного борошна, какао, розпушувача, цукру, олії та теплої води замісіть рідке тісто.

Перелийте у скляну форму для мікрохвильової печі, вистелену пергаментним папером. Готуйте на потужності 800 Вт від 4 до 8 хвилин (перевіряйте зубочисткою). Готовий корж вийміть із форми.

Смажений арахіс крупно наріжте.

Розтопіть дві плитки шоколаду. Змішайте з арахісом, додайте олію. Глазур розподіліть рівномірно на поверхні коржа. Віжправте у холодильник на пів години, щоб вона застигла.

Готовий тортик дуже простий, але такий смачний! Обов’язково спробуйте приготувати.