Ця невелика хитрість допоможе безпроблем нарізати свіже м’ясо на тонкі скибочки
Маленький кулінарний лайфхак.
На кухні під час приготування їжі, навіть досвідчені господині іноді приходять у сказ, коли необхідний продукт не вдається нарізати правильним чином.
Як приклад можна одразу навести нарізку для бутербродів багета, багато крихт, м’якоть на обробній дошці й окремо скоринка, ось і весь результат.
А зі свіжим м’ясом проблем не менше, його дуже важко нарізати тонкими скибочками, навіть дуже добре заточеним ножем.
Але є варіанти, як це можна зробити.
Свіже м’ясо промийте під холодною водою. Залишки води злийте і дайте м’ясу висохнути або промокніть його паперовими рушниками.
Потім помістіть м’ясо в морозильну камеру на 30 хвилин. За цей час м’ясний сік кристалізується, і м’ясо стане істотно тверді.
І все, тепер його можна нарізати будь-якими шматочками. Для смаження м’яса, шматок ліпше нарізати довгастими скибочками, для тушкування гарний варіант нарізати його кубиками.
Ця проста порада допоможе вам зберегти багато часу і нервів. Користуйтеся на здоров’я.